Au început înscrierile la Festivalul „Zavaidoc”!

Divertisment

Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, își va deschide porțile sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul Filarmonicii Pitești.
Evenimentul, organizat de Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești, va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare, susținute de consacrați ai genului. La concurs se pot înscrie soliști vocali din toată țara, care au depășit vârsta de 18 ani și care vor susține două probe de aptitudini muzicale: o piesă de muzică lăutărească din repertoriul lui Zavaidoc, fără acompaniament, și o piesă de muzică lăutărească veche, cu acompaniament.

Înscrierile pentru preselecție se pot face până pe data de 22 noiembrie, fie direct la sediul Centrului Cultural Pitești, la adresa: Casa Cărții, Municipiul Pitești, Strada Craiovei, nr.2, cod 110013, Bloc G1, Scara C, Județul Argeș, fie la numărul de telefon/fax al Centrului Cultural Pitești – 0248219976 sau la adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești: cultcentre@yahoo.com.
Regulamentul și fișa de înscriere la Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC sunt postate pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Preselecția va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 10:00, la sediul Filarmonicii Pitești, de pe Strada Calea București, nr.2, iar concursul, festivitatea de premiere și recitalurile extraordinare se vor desfășura sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18:00, la sediul Filarmonicii Pitești.
Intrarea se va face pe bază de bilete, care vor fi puse în vânzare la casieria Filarmonicii Pitești, începând cu data de 11 noiembrie.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul