Noi acțiuni de stropire

Social

Primăria Municipiului Pitești reamintește că, în zilele de sâmbătă, 24 august, și duminică, 25 august, se vor executa, din nou, servicii de pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc).
Acțiunea se va desfășura pe o suprafață de 589 ha, terenuri aparținând domeniului public al municipiului Piteşti, urmând a fi efectuate trei treceri.
Prima dintre acestea va fi realizată sâmbătă, 24.08.2019, începând cu ora 06:30 (decolare), și va dura până la ora 09:30 (aterizare). A doua trecere va avea loc în aceeași zi, între orele 18:30 (decolare) și 20:15 (aterizare), urmând ca cea de-a treia trecere să fie realizată duminică, 25.08.2019, între orele 06:30 (decolare) și 09:30 (aterizare).
Va fi efectuat un număr de 10 ture la fiecare trecere, iar decolarea și aterizarea vor avea loc pe Aerodromul Geamăna.
Conform prognozei meteo, vremea se anunță a fi favorabilă acestor demersuri. În cazul unor schimbări ale condițiilor meteorologice, care ar putea diminua eficiența acțiunii, aceasta va fi reprogramată, urmând a se anunța în timp util noile date.

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de către Ministerul Sănătăţii, Comisiei Naționale a Produselor Biocide, care se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și care nu afectează viața și sănătatea oamenilor.
Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul