Extinderea zonei de intervenție a proiectului „Integrat! Nu asistat!”

Social

Intervențiile proiectului „Integrat! Nu asistat!” vizează, în prezent, implementarea de măsuri integrate pentru comunitatea marginalizată, determinată și delimitată geografic în municipiul Pitești, cartier Războieni și zona Coremi, comunitate în care sunt cuprinse aproximativ 2400 de persoane.

Având în vedere dorința Municipiului Pitești de a sprijini cât mai multe persoane în risc de sărăcie și excluziune socială, se intenționează extinderea zonei de intervenție a proiectului, după cum urmează:
– Extindere la nord: str. Războieni, str. Nicolae Dobrin, str. Stadionului, str. Smeurei, Bd. Libertății, str. Bradului, Aleea Voinicului, str. Eugen Lovinescu, str. Smeurei;
– Extindere la est: str. Soarelui, Str. Deceneu, Str. Decebal, Str. Independenței, Str. Războieni, Str. Exercițiu, Calea Craiovei.

În acest sens, Municipiul Pitești desfășoară în această perioadă o campanie de colectare de date, în vederea realizării unei noi analize preliminare, în baza căreia se va aproba extinderea comunității marginalizate.
Persoanele cu domiciliul în zonele menționate, care doresc să beneficieze de serviciile socio-medicale, formare profesională, angajare pe piața muncii, ajutor de minimis înființare firme, ne pot contacta la numărul de telefon 0761113250 sau la adresa Complexul Central (fostul Alcadibo), str. Republicii, nr. 47, cam. 3.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul