Caravana SMURD „Fii pregătit” ajunge, sâmbătă, la Pitești!

Social

Există situații limită în care câteva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD „Fii pregătit” organizează cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență, la nivel naţional.
Sâmbătă, 31 august 2019, începând cu ora 10:00, Piața Primăriei Pitești va găzdui, pentru mai multe ore, centrul de formare mobil al Caravanei SMURD „Fii pregătit”, unde cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș împreună cu voluntarii din cadrul programului de voluntariat „Salvator din pasiune” vă vor prezenta măsuri de prim ajutor de bază, dar și cum să vă comportați în situații de urgență.
Centrul mobil este construit special pe structura unui tir, are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor.
Cursurile oferite includ prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
E mai ușor să previi decât să vindeci, iar un om pregătit este un om puternic!
„Fii pregătit!” pentru a acorda primul ajutor și a preveni situațiile de urgență!
Vă așteptăm, sâmbătă, începând cu ora 10:00, în Piața Primăriei Pitești.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul