Reabilitarea a cinci parcuri de joacă din diferite zone ale Piteștiului

Social

Cinci parcuri de joacă din diferite zone ale Piteștiului vor intra în reabilitare totală, iar un altul, al șaselea, în reabilitare parțială, licitația fiind, deja, încheiată.
Este vorba despre locurile de joacă din Trivale – Grotă (375 mp), Palatul Copiilor – Str. Trivale (452 mp), Grădina Zoo – Trivale – (600 mp), bl. P21 – Tudor Vladimirescu (440 mp), bl. Z3-Z4 – Str. Dacia (240 mp), bl. 50-51 – Cartier Trivale (320 mp).

În cazul primelor cinci amintite, vor fi scoase în totalitate echipamentele existente și vor fi înlocuite cu modele moderne, noi, diferite constructiv şi funcţional. Vor fi realizate suprafeţe de contact moderne şi sigure pentru protecţia la impact, prin turnare de covor elastic de cauciuc. Se vor amplasa echipamente specifice pentru grupe de vârstă cuprinse între un an și 15 ani.
Dintre echipamentele de joacă ce vor fi montate amintim: leagăne cu patru şezuturi, balansoar pe arc elicoidal tip calamar, echipament pe arc elicoidal tip rechin, echipament pe arc elicoidal tip papagal, echipament rotativ și multe altele. Locul de joacă de la bl. 50-51 va fi acoperit cu covor elastic pentru amortizare șocuri.
Nu în ultimul rând, va fi afișat la loc vizibil programul de organizare şi funcţionare a locurilor de joacă în Municipiul Piteşti, precum și sancțiunile în caz de nerespectare a acestuia.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul