Anunț privind redeschiderea parcurilor din oraș

Social

Primăria Municipiului Pitești anunță, în contextul ridicării restricțiilor impuse de starea de urgență, redeschiderea parcurilor din oraș, atât a celor mari, precum parcul Ștrand și parcul Lunca Argeșului, cât și a celor din centru și din cartiere.
Începând de sâmbătă, 16.05.2020, va fi permis accesul publicului în interiorul parcurilor, atât pentru relaxare și plimbări, cât și pentru activități sportive. Rămâne încă în vigoare restricția folosirii locurilor de joacă, acestea prezentând, prin specificul activităților desfășurate de către copii, un risc crescut de transmitere virală.

Parcurile și locurile de joacă din municipiul Pitești se află în aceste zile în proces de dezinfectare, în același timp fiind efectuată acțiunea permanentă de curățare și de întreținere a spațiilor verzi.
Menționăm faptul că va fi, de asemenea, permisă desfășurarea activităților specifice în cimitire, începând tot cu data de 16 mai, sâmbătă.
Recomandăm piteștenilor să respecte cu strictețe regulile de distanțare socială și de igienă cerute de situația epidemiologică actuală, atât în interiorul parcurilor, cât și al cimitirelor.
Toate spațiile publice care se redeschid circulației cetățenilor sunt curățate și dezinfectate în aceste zile, acțiune care va fi reluată periodic.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul