Informare stropiri contra țânțarilor și a altor insecte dăunătoare

Social

În această dimineață, a doua trecere din acțiunea de dezinsecție a fost finalizată, cu ajutorul atomizoarelor, echipele de lucrători ai Primăriei Pitești acționând în grupe de câte 10 membri, cu accent pe zonele Trivale, Găvana și Calea București.
A treia trecere va avea loc pe parcursul nopții de joi, 9 iulie, începând cu ora 22:00, cu mașini utilate cu tunuri de pulverizare a insecticidului, respectând traseul stabilit în primele două treceri, fiind astfel acoperit întreg teritoriul municipiului. În dimineața de vineri, 10 iulie, va fi reluată și acțiunea de dezinsecție cu atomizoare, de către echipele de lucrători.

Precizăm faptul că procedura celor trei treceri, astfel planificate, este necesară pentru eficientizarea rezultatelor, efectul substanței insecticide fiind astfel dozat, încât să acționeze asupra întregii populații de insecte dăunătoare, ținând cont de mobilitatea lor și de ciclul de viață al acestora. Întreaga acțiune este efectuată conform indicațiilor specialiștilor în domeniu, aceștia având expertiza necesară pentru a aviza atât procedura, cât și substanța folosită.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul