Semnarea contractului pentru Sala Polivalentă Piteşti

Social

Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) a anunţat semnarea contractului pentru Sala Polivalentă Piteşti, valoarea acestuia fiind de aproximativ 82 milioane lei.
Noua bază sportivă, cu o capacitate de circa 5000 de locuri, va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (simpozioane, concerte sau târguri de profil).
Contractul a fost semnat cu firma CON-A din Sibiu, declarată câştigătoare a licitaţiei organizată de CNI, dintre cele 10 firme participante. Durata contractului este compusă din: proiectare (4 luni), execuţia (24 de luni) şi perioada de garanţie de bună execuţie a lucrărilor (60 de luni). Termenele curg din momentul semnării contractului cu firma CON-A.
Urmând a fi construită pe un teren situat pe strada Basarabiei care deja a fost predat către CNI de Consiliul Local, Sala Polivalentă se înscrie într-o serie de alte proiecte importante pe care CNI le va finanţa pentru Piteşti, printre care patru săli de sport, un pasaj şi stadionul „Nicolae Dobrin”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul