Campanii de informare și conștientizare a populației

Social

În cursul acestei săptămâni, agenți din cadrul Serviciului Siguranță Publică, Serviciului Siguranță Rutieră, dar și din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au derulat campanii de informare și conștientizare a populației, atât în parcuri, cât și în zonele aglomerate ale Municipiului Pitești.
Astfel, au fost aplicate mai multe avertismente verbale și 8 sancțiuni contravenționale cetățenilor care nu respectau măsurile de conduită socială și prevenție – evitarea aglomerării, păstrarea distanței de 1,5 metri între cetățeni, purtarea măștii de protecție.

De asemenea, periodic au loc acțiuni de verificare a salubrizării zonelor problematice, fiind astfel aplicate 5 sancțiuni contravenționale persoanelor care au depozitat moloz și alte materiale la platformele de resturi menajere.
Pentru decongestionarea parcărilor situate pe raza municipiului, echipajele Poliției Locale Pitești au reluat acțiunile privind identificarea și sancționarea conducătorilor auto ce parchează autovehiculele cu masa mai mare de 2 tone în parcările de reședință.
Menționăm faptul că Poliția Locală a Municipiului Pitești va desfășura și în viitor aceste acțiuni, în toate cartierele orașului.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul