Continuă montarea dozatoarelor cu dezinfectant în scările blocurilor de locuințe

Social

Primăria Municipiului Pitești continuă acțiunea de realimentare a dozatoarelor cu soluție dezinfectantă montate la intrarea în scările de bloc din municipiul Pitești.
S-a răspuns solicitărilor primite online sau la numărul de telefon 0248 984 și s-a intervenit în cartierele Trivale, Frații Golești, Prundu, Popa Șapcă, Exercițiu, Craiovei, Găvana și zona Nord, la un număr de 46 de blocuri și 100 de scări, pentru verificarea dozatoarelor montate și realimentarea lor.
De asemenea, acolo unde au fost semnalate disfuncționalități sau defecte de fabricație ale dispenserelor, s-a remediat problema, prin înlocuirea celor defecte, care vor fi returnate furnizorilor.

Facem precizarea că dozatoarele montate sunt, la fel ca oricare alte dispozitive existente pe piață, destinate utilizării lor ca recipiente pentru săpun lichid sau alt fel de soluție gelatinoasă, nefiind conceput un model special pentru soluții dezinfectante pe bază de alcool. Cu toate acestea, din totalul de peste 3700 de dozatoare, cele mai multe au funcționat fără probleme, ca recipiente pentru dezinfectantul folosit. Acesta este compus din alcool etilic denaturat (etanol) 70%, apă demineralizată și glicerină <1%, fiind avizat sanitar, ca igienizant (biocid) pentru mâini, cu utilizare nediluată, fără necesitatea clătirii.
Acțiunea de realimentare și/sau înlocuire a dozatoarelor va continua și în zilele următoare. Reamintim că orice sesizare privind eventualele disfuncționalități se poate face apelând numărul de telefon 0248 984, de luni până joi în intervalul orar 08:30 – 14:30 și vineri între orele 08:30 – 11:30.
Mulțumim pentru înțelegere!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul