Ediția a V-a a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST

Divertisment

Primăria Municipiului Pitești organizează, prin Centrul Cultural Pitești, ediția a V-a a Festivalului Național de Muzică Folk TRIVALE FEST, sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 18:00, în sala de concerte a Filarmonicii Pitești (Str. Calea București, nr.2, Pitești, județul Argeș).
Evenimentul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri susținute de consacrați ai genului.
Cei interesați să se afirme în domeniu se pot înscrie la concurs, până pe data de 25 octombrie. Preselecția se va desfășura sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 10:00, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova. Concursul va avea loc pe două categorii de vârstă: 10-18 ani și 18-50 de ani, la care aspiranții la premiile festivalului pot participa individual sau în grupuri (formate din cel mult 5 persoane).

Concurenții pot trimite fișa de înscriere la adresa: CENTRUL CULTURAL PITEȘTI, Municipiul Pitești, Str. Craiovei, nr.2, cod 110013, Bl. G1, județul Argeș, sau la adresa de e-mail cultcentre@yahoo.com, tel. 0248-219976.
Fișa de înscriere se poate ridica de la secretariatul instituției sau poate fi descărcată de pe site-ul oficial al Centrului Cultural Pitești (www.centrul-cultural-pitesti.ro), fiind atașată la regulamentul festivalului.
Persoană de contact: folkistul Tiberiu Hărăguș (directorul artistic al festivalului), tel. 0771-530188, 0248-219976.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul