Au început lucrările la noul corp de clădire al SJU Piteşti

Social

Lucrările de construcţie la noul corp de clădire al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti au început, termenul de finalizare fiind în anul 2022, a anunţat Consiliul Judeţean Argeş.

Potrivit unui comunicat al CJ Argeş, noul corp de clădire va avea subsol, parter şi patru etaje şi va putea fi accesibil de la nivelul terenului, dar şi din corpurile deja existente, respectiv la nivelul parterului, din corpul G, iar la nivelul etajului al doilea, din corpul E.

“Ca organizare funcţională clădirea va avea un nivel subteran în care vor fi amplasate spaţiile tehnice aferente construcţiei, trei adăposturi ALA şi o zonă destinată prosecturii, iar pe cele cinci niveluri supraterane ale clădirii se vor amenaja secţii medicale transferate din clădirea principală a spitalului şi un bloc operator”, se precizează în comunicat.

Terasa va fi  tip grădină, cu strat de pământ vegetal şi alei circulabile. La nivelul  terasei se vor afla şi panouri solare, care vor permite ca prepararea apei calde menajere.

Valoarea totală a obiectivului de investiţii este de peste 85 de milioane de lei (TVA inclus), din care 36,8 milioane de lei reprezintă valoarea pentru construcţii-montaj, iar restul dotările cu aparatură medicală, mobilier medical şi mobilier general.

Durata de derulare a contractului este de maxim 36 de luni, iar perioada de execuţie a lucrărilor de 24 de luni. Întreaga investiţie va fi finanţată din fonduri alocate de CJ Argeş. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul