Primăria Municipiului Pitești continuă acțiunea de realimentare a dispozitivelor cu dezinfectant montate la intrările scărilor de bloc din municipiu

Social

În vederea eficientizării acestei operațiuni, patru echipe alcătuite din câte trei angajați ai Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului sunt zilnic pe teren, având ca activitate reumplerea dispenserelor golite. Trei dintre aceste echipe urmează un traseu prestabilit, verificând, practic, rând pe rând, fiecare cartier, iar o altă echipă intervine punctual la sesizările recepționate de la cetățeni.
Reamintim faptul că municipalitatea a montat la intrarea în scările blocurilor din Pitești aproximativ 4000 de dispensere, al căror ritm de golire, respectiv de reumplere, poate fi mai bine gestionat cu ajutorul reprezentanților asociațiilor de proprietari.

Pentru rezolvarea eficientă a situațiilor ce privesc reîncărcarea dispenserelor cu soluție dezinfectantă, solicităm ca aceștia să aibă în vedere o mai bună comunicare, atât cu proprietarii, cât și cu Primăria Pitești.
Astfel, este recomandat ca orice problemă apărută în contextul prezentat mai sus să fie anunțată la numărul de telefon:0248210380. Una dintre echipele aflate permanent în teren va rezolva solicitarea respectivă în cel mai scurt timp.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul