Primăria Piteşti restricţionează accesul la ghişee; activitate sistată la Centrul Cultural şi Bazinul Olimpic

Social

Primăria Piteşti a anunţat, marţi, că a decis restricţionarea accesul publicului la ghişee pentru a evita aglomeraţia, măsura fiind luată în scopul limitării şi prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

„Contribuabilii sunt rugaţi să evite aglomerarea la ghişeele de plată a impozitelor şi taxelor locale şi să opteze pentru mijloacele de plată online, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. (…) Astfel, pentru a preveni situaţiile de aglomerare şi a preîntâmpina posibilitatea transmiterii coronavirusului, începând de astăzi, accesul în incinta sediilor se va realiza limitat, la ghişeu urmând a intra, pe rând, numai o câte o persoană”, informează Primăria Piteşti.

De asemenea, s-a decis sistarea temporară a activităţii Bazinului Olimpic. Accesul va fi interzis publicului de toate vârstele, cu excepţia antrenamentelor sportivilor de performanţă care se pregătesc pentru competiţiile naţionale şi internaţionale, iar abonamentele valabile pe durata suspendării activităţii vor fi prelungite cu numărul de zile în care nu au putut fi utilizate.

Măsura întreruperii activităţii la Bazinul Olimpic va putea fi suspendată sau prelungită în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional.

De asemenea, Centrul Cultural Piteşti a anunţat suspendarea tuturor cursurilor organizate şi găzduite de instituţie în incinta imobilului Casa Cărţii, în intervalul 11-31 martie.

„Evenimentele culturale vor continua conform programului lunii martie al Centrului Cultural Piteşti, dat fiind faptul că acestea se desfăşoară în Sala Ars Nova şi în Sala Simpozion, care au o capacitate de 60, respectiv 40 de locuri fiecare”, a informat instituţia. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul