În urma unui proces de selecție riguros, au fost desemnați câștigătorii concursului „Copilăria în culori”!

Social

Au fost jurizate peste 100 de desene și fotografii trimise de participanți, iar poziția în clasament a fost decisă de modul în care artistul s-a raportat la tema concursului, prin expresivitate, originalitate, autenticitate, dar și de complexitatea lucrării, raportată la vârsta artistului, precum și de aprecierile oferite de ceilalți vizitatori ai paginii.
Au fost acordate 10 premii I, premiul al II-lea a fost oferit altor 10 desene, 30 de lucrări au primit premiul al III-lea, iar restul participanților au fost recompensați pentru efortul și implicarea lor cu Mențiune.
Fiecare participant va fi contactat în decursul zilei de mâine pentru ca organizatorii să poată colecta datele de identificare a copilului, necesare completării diplomei și intrării în posesia premiului câștigat.

Fotografiile atașate reprezintă primele 2 trepte ale podiumului, premiile I și al II-lea (primele 10 și următoarele 10, ordinea desenelor în cadrul premiului câștigat fiind aleatorie), urmând ca lista cu numele tuturor participanților la concurs și locul pe care s-au clasat să fie atașată acestui anunț, mâine, după aflarea acestora.
Premiile vor fi distribuite săptămâna viitoare și vor consta în obiecte personalizate cu logo-ul concursului, astfel:
Premiul I: album al Piteștiului, tricou, caiet de desen, șapcă și diplomă;
Premiul al II-lea: tricou, caiet de desen și diplomă;
Premiul al III-lea: caiet de desen, șapcă și diplomă;
Mențiune: șapcă și diplomă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul