Anunț achiziție autobuze electrice

Social

La începutul anului viitor, 40 de autobuze electrice de 12 m vor fi achiziționate pentru furnizarea serviciilor de transport public în sistem integrat, eficient şi accesibil în municipiul Piteşti, pe rutele 2B, 3B, 7, 7B, 13 şi 13B.

Ordinul de finanţare a fost semnat pe 2 septembrie 2019, iar valoarea totală eligibilă a proiectului pentru Municipiul Pitești este de 112.949.800,00 lei.
Proiectul este implementat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Obiectivul specific 4.1 „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”.
Procedura de achiziție a celor 40 de autobuze și a stațiilor de încărcare derulată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de lider de proiect, a fost demarată în luna iunie 2019 și se estimează a fi finalizată în luna ianuarie 2020.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul