Acțiuni de dezinsecție

Social

A doua etapă a acțiunii de dezinsecție va fi demarată marți, 04.08.2020, când, începând cu ora 22:00, va avea loc prima trecere din cadrul acestui demers, cu mijloace mecanizate, pe timpul nopții, urmând ca, la primele ore ale dimineții de miercuri, 05.08.2020, stropirea să fie făcută și pedestru, cu atomizoare, până la ora 07:00.

A doua trecere va avea loc joi, 06.08.2020, începând cu orele 22:00, până vineri 07.08.2020, orele 07:00.
Acțiunea va fi efectuată de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și de către S.C. Salpitflor Green S.A., care vor folosi pentru dezinsecție substanța EFFECT ULTIMUM. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

În cazul în care vremea nu va permite efectuarea uneia dintre treceri, aceasta va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.
Rugăm posesorii de familii de albine și de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident nedorit.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul