1 Iunie 2020 – De ziua voastră…

Social

Copiii nu trăiesc în timp. Ei nu cunosc decât prezentul. Pentru un copil, „ieri” e ca și cum nu a fost niciodată, iar „mâine” e un desen al imaginației lor. „Azi” e singurul valabil. Copiii sunt prezenți în clipă, unica certitudine dată omului, pe pământ. De aceea el se vrea din nou copil, pentru că doar atunci trăia în adevăr, imun la virusul timpului și al puterii sale asupra lui. Doar copiii pot să ia totul din „azi”, dăruindu-se întregi zilei de mâine, din nou și din nou!

Ne reamintim, cu drag, de momentele frumoase din anii trecuți, prin imaginile surprinse la manifestările pline de cântec și bucurie ce au marcat Ziua Copilului în Pitești. Deși acum nu putem sărbători în același mod, vă pregătim surprize muzicale și nu numai, împreună cu Centrul Cultural Pitești, concepute și înregistrate de către instructorii și micii artiști care activează în cluburile și formațiile centrului. Acestea vor fi difuzate în ziua de 1 iunie, on line și la televiziunile locale, pentru toți copiii piteștenilor.
Nu uitați, dragi copii, de concursul lansat pe pagina noastră – „Copilăria în culori”! În acest an, de ziua voastră, fiți generoși! Dați și adulților o rază din steaua sufletului vostru, împărtășiți cu noi bucuria voastră de a fi, inocența jocului de-a viața și încrederea într-un „mâine” mereu zâmbitor!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul