Reamenajarea unor locuri de joacă

Social

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a predat amplasamentele pentru șapte locuri de joacă din Pitești care urmează a fi reamenajate până la finalul lunii septembrie. Contractul, în valoare de 2399554,37 lei (2855469,70 lei inclusiv TVA) presupune parcurgerea mai multor etape: achiziția echipamentelor (termen de 40 zile), pregătirea amplasamentului, montajul echipamentelor, turnarea de covor elastic (tartan).

Este vorba despre locurile de joacă aflate în următoarele zone ale Piteștiului: bl. B41 – Lidl Prundu, bl. B1 – str. Dr. Carol Davila, bl. B4 – Gavana Ghe. Asachi, P.T. 905 – Gavana II, bl. L1 – Bd-ul Nicolae Balcescu, bl. B21 – Bd-ul Petrochimiștilor, bl. B7- Găvana, Clubul Pensionarilor.
Echipamentele vechi vor fi înlocuite în totalitate cu modele moderne, noi, diferite constructiv și funcțional, specifice pentru grupe de vârstă cuprinse între un an și 15 ani.

Vor fi montate echipamente noi care vor diferi de la o locație la alta precum leagăne cu unul, două sau mai multe șezuturi sau cu șezut cuib, complex de cățărare, bară de echilibru, carusel – banchetă, balansoar pe arc elicoidal tip soare, zid de cățărare mic, echipamente tip traseu de echilibru
Prin turnare de covor elastic de cauciuc (tartan) se va realiza o suprafață de contact modernă și sigură pentru protecția la impact.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul