Candidatul PSD se foloseşte de angajaţii Primăriei Piteşti în campania electorală şi-i ameninţă cu pierderea locului de muncă!

Politica

Angajaţi ai Primăriei Piteşti, directori de instituţii din subordinea Consiliului Local Piteşti, directori de servicii şi salariaţi ai acestor instituţii sunt folosiţi de către PSD în campania electorală. Oricine are dreptul să susţină un partid politic şi să se implice, însă vorbim despre folosirea acestor oameni în timpul programului de lucru! Este inadmisibil ca oameni plătiţi să administreze oraşul nostru să abandoneze responsabilităţile faţă de cetăţeni şi de fişa postului, pentru a munci în folosul unui partid politic!

În timpul programului de lucru, prin cartierele Piteştiului, candidatul PSD Cristian Gentea este însoţit constant de directorii societăţilor „Apă Canal”, „Termo Calor Confort”, Publitrans, Salubritate 2000 sau Poliţia Locală. Lor li se adaugă în mod constant şefi de servicii din Primăria Piteşti, ba chiar şi angajaţi ai Institutului de Cercetări Nucleare. Nici conducerea FC Argeş nu a fost lăsată să se ocupe de sportul piteştean, fiind angrenată în acţiunile electorale ale PSD.

Social-democraţii fac acest lucru în dispreţ total faţă de piteşteni, postând în mediile de socializare fotografii care, fiecare în parte, reprezintă un autodenunţ pe care instituţiile abilitate ar trebui să-l ia serios în calcul.

PNL Piteşti cere PSD să lase oamenii să facă treaba pentru care sunt plătiţi! Responsabilitatea lor este faţă de cetăţeni, nu faţă de un partid politic. PSD nu este angajator, nu-i plăteşte din buzunarul său ca să presteze servicii de campanie. Oamenii sunt plătiţi din bani publici, iar ceea ce face PSD este nu doar imoral, dar şi ilegal.

De asemenea, rugăm PSD să nu mai intimideze angajaţii Primăriei Piteşti şi ai instituţiilor din subordine, pe care îi minte că, dacă noi vom veni la conducere, îi vom da afară. PNL îşi propune să se folosească de experienţa tuturor angajaţilor şi să-i profesionalizeze în mod constant, pentru a le oferi cetăţenilor servicii la standardele pe care le merită.

Suntem convinşi că oamenii vor pedepsi la vot astfel de atitudini demne de Evul Mediu şi că inclusiv angajaţii Primăriei Piteşti, care probabil că azi se tem pentru locul lor de muncă dacă nu execută ordinele pe linie de partid, vor da un vot pentru demnitatea care astăzi le este călcată în picioare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul