Amenajarea terenului de sport „San Siro”

Social

Lucrările de amenajare a terenului de sport de pe strada Florilor, din apropierea Școlii Gimnaziale „Marin Preda”, cunoscut piteștenilor sub denumirea „San Siro”, se desfășoară conform graficului stabilit, în perioada următoarelor două luni îndreptându-se către finalizare.
S-a încheiat turnarea stratului suport și împrejmuirea completă a terenului, o suprafață de circa 1000 m.p. urmând să fie acoperită cu un covor cauciucat vopsit în 6 straturi de vopsea acrilică în vederea realizării unui teren de sport multifuncțional pentru mini fotbal, tenis de câmp, baschet și handbal.

Baza sportivă, care se va desfășura pe o suprafață de aproape două mii de metri pătrați, va beneficia de iluminat nocturn, plasă de protecție și de două tribune a câte 30 de locuri pentru spectatori.
În jurul terenului vor fi amenajate alei pietonale și se va realiza împrejmuirea acestuia cu gard înalt de 2,20 metri. Este, de asemenea, prevăzută amenajarea unui spațiu verde în sectorul nordic al străzii Florilor, prin lucrări de semănare gazon și plantare de arbori.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul